уторак, 13. новембар 2018.

Promocija romana Miomira Petrovića „Black Light“ 20. novembra




Promocija romana „Black Light“ Miomira Petrovića biće održana u utorak 20. novembra u 19 sati u Delfi Caféu u SKC-u. O knjizi će osim autora govoriti Boris Labudović, savetnik za usmeravanje komunikacija, pisac Oto Oltvanji i urednica u Laguni Jasmina Radojičić.

„Black Light“ je metafizički triler autora knjiga „Kuća od soli“, „Miris mraka“, „Lisičje ludilo“… Ovaj roman je neka vrsta stilskog nastavka literarnog promišljanja koje se moglo osetiti u nekim Petrovićevim ranijim delima.

„Treći put sam odlučio na napišem futurističku, distopijsku priču o strahu za budućnost Evrope, ili pre o apokaliptičnoj budućnosti Evrope. Ovog puta priča je smeštena u mikrokosmos jednog beogradskog kvarta. ’Black light’ je roman o mogućoj budućnosti Evrope i regiona, distopijska vizija jednog novog i drugačijeg Beograda, nove i drugačije viđene istorije, ali i svojevrsni priručnik za duhovnu neposlušnost, fizičku mobilnost i nepokoravanje. Moj kolega, pisac Oto Oltvanji, napisao je povodom ovog romana da će se budućnost iz ovog romana desiti prekosutra, što znači da je verovatno kasno da se ona spreči, ali čitanjem makar možemo na nju da se pripremimo“, istakao je Miomir Petrović.

„Black Light“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Tekst i fotografija preuzeti sa sajta laguna.rs

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio