среда, 21. новембар 2018.

Čarobna knjiga predstavlja: Asterix #2




IV epizoda
Asteriks Gladijator

Prefekt Galije rešio je da pokloni Juliju Cezaru nešto neobično, nesvakidašnje. A zamislio je da to nešto bude – jedan Gal iz sela nepokornih! Izbor pada na Tamburiksa, kao najranjivijeg. I tako bard dospeva u Rim, gde ga čeka gladijatorska arena... ukoliko mu neko ne pritekne u pomoć!

V epizoda 
Asteriks i put oko Galije

Pravo na slobodu kretanja jedno je od osnovnih ljudskih prava. To smatraju i naši Gali, kojima se nikako ne dopada namera Rimljana da ih visokom ogradom spreče da izlaze iz sela. Zato će Asteriks i Obeliks, u inat, krenuti na put oko Galije! Rimljani će, naravno, probati da ih vrate kući...

VI epizoda 
Asteriks i Kleopatra

Egipatska kraljica Kleopatra želi da dokaže Cezaru kako je njen narod i dalje velik. U tom cilju preduzima ogroman graditeljski poduhvat, koji treba završiti u rekordnom roku. Stoga glavni neimar traži pomoć iz daleke Galije. Da stvar bude još gora, Cezar je spreman da učini sve kako bi sprečio Kleopatru da ostvari svoj naum!


Format: 22 x 30 / Br. str.: 144

Asteriks 2 biće na Letećem startu od 21.11. do 25.11, po ceni od 1340 dinara, u striparnici„Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu.

Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu biće 1500 dinara, a u ostalim knjižarama 1999 dinara.

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio