уторак, 27. новембар 2018.

ČAROBNA KNJIGA predstavlja KICK ASS 2 i 3

Kick Ass #2 (Kick-Ass 2 Prelude: Hit-Girl 1-5)





Mindi Makridi je stručnjak za oružje, mlada atentatorka i obučena superjunakinja. Boreći se kao Nindžica, naučila je kako se love prljavi kriminalci i ubilački superzlikovci i zbrisala je mafiju – sve to sa svojih dvanaest godinica. Kako je onda moguće da su popularne devojke iz škole njene najveće suparnice?
Pošto Velikog Tatice više nema, Mindi je obećala majci i očuhu da će život Nindžice ostaviti za sobom. Niko, doduše, nije rekao ništa o tome da ne sme da obučava Razbijača...
Nindžica i Razbijač su se dogovorili: ona će ga obučiti da postane najveći superheroj na svetu ako joj on pomogne da preživi do kraja osnovne škole. Kad se, međutim, u gradu pojavi novi šef mafije, Nindžica će izgleda morati da se pokrene iz penzije...
U drugoj knjizi Razbijača, najubojitija devojčica na svetu udariće na njujorške zlikovce.

Format: 24x16 /Br. str.: 128

Kick Ass #2 biće na Letećem startu od 29.11. do 2.12, po ceni od 940 dinara, u striparnici„Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu.
Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu biće 1100 dinara, a u ostalim knjižarama 1.399 dinara.


Kick Ass #3 (Balls to the Wall 1-7)





Dejv Lizevski je stavio masku na lice i postao Razbijač – time je ostvario san da bude superheroj i preko noći je, zahvaljući internetu i medijima, postao megapopularan. Nindžica i on su razbucali mafiju i usput podstakli nastanak čitavog superherojskog pokreta. Sad svako želi da bude superheroj, a supertimovi niču svuda po Njujorku...
Ipak, svakom superheroju treba superzlikovac, a Crvena Magla će se sa zadovoljstvom prihvatiti tog zadatka. On regrutuje odred ubica kako bi se suočio s Razbijačem i dokrajčio superheroje.
Kad se taj bogati klinački suparnik okomi na Dejvove najvoljenije, Razbijaču preostaje samo da uzvrati – u najbrutalnijoj bici do sada.

Format: 24x16 /Br. str.: 208

Kick Ass #3 biće na Letećem startu od 29.11. do 2.12, po ceni od 1070 dinara, u striparnici„Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu.
Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu biće 1200 dinara, a u ostalim knjižarama 1.599 dinara.

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio