понедељак, 28. јануар 2019.

Univerzum Alfa #1




Ovu našu novu turu zaokružit će još jedna mala premijera jer od ovog mjeseca Nathanov univerzum kod nas postaje bogatiji za još jedan spin-off: Univerzum Alfa!

Inače, kroz ovu biblioteku autorima je cilj predstaviti nove junake i likove koje povezuje činjenica da se kreću u istome narativnom ambijentu, odnosno u istom univerzumu, a u njoj će se naći priče koje će biti smještene kako u prošlosti, tako i u još udaljenijoj budućnosti od one koja vas čeka u ovom broju. 

U prvoj knjizi ove biblioteke očekuje vas premijerna pustolovina Euroazijske podružnice pod naslovom “Zemlja vukova”, a riječ je o izdanju na 170+ stranica (naklada je 250 primjeraka). Scenarij potpisuje Alberto Ostini, crtež su zajedničkim snagama odradili Antonella Platano, Silvia Corbetta i Davide Perconti, a naslovnicu potpisuje Max Bertolini.

Pokretanjem i ove edicije, kronološki kako je to u startu i zamišljeno, nastavljamo i dalje po svome davno zacrtanome planu koji glasi “objaviti apsolutno sve od Nathana Nevera”, a do sljedećeg Nathanova izdanja koje će također uskoro ugledati svjetlo dana, još samo informacija da će regularna cijena “Zemlje vukova” biti 160 kuna, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete je kupiti za 128 kuna.

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio