понедељак, 14. јануар 2019.

Andrea Baskin - Tama i osveta




broj strana: 172
format: 21cm
povez: broš
Beograd 2018.
ISBN: 9788676742899


Omamljujući zov avanture. Silazak u drevne katakombe, u lavirint zamki pred ekspedicijom arheologa, a u tami...Klepet krila slepoga miša, i šaptaji stare, zloglasne kletve.

Nekada čovek na cilju ne pronađe ono što je želeo, a neki nakon pada ostanu u tami, večito žedni, pod pokrovom besmrtnosti.

Hoće li Aleks, glavna protagonistkinja ove priče, zaigrati igru po nitima Lutkara, ili će ih sama izatkati i time odrediti svoju i sudbinu onih koji nemaju odraz u ogledalu?


Andrea Baskin je rođena 09.03.1982. u Augsburgu, gradiću u Nemačkoj. Počinje da piše poeziju sa osam godina, da bi sa devetnaest prešla na dužu formu i napisala prvi roman, koji završava dve godine kasnije. „Čovek bez lica“ ugledao je svetlost dana 2010. Tri godine kasnije, 2013. izlazi „Tama i osveta – Lutkareva igra“, prvi deo trilogije o vampirima. Andrea samostalno prevodi ovaj roman na engleski, pod naslovom „Darkness and Revenge – The Puppetmaster’s Game” . Radeći na romanima, otkriva draž kratkih priča i učestvuje u nekoliko projekata sa kolegama iz žanra. Priče joj se pojavljuju u „Nešto diše u mojoj torti“ serijalima, „Znak Sagite 20“, „V – Fantastične priče iz ravnice“. U Nemačkoj objavljuje prvu knjigu na nemačkom „Dämonenliebe“. Jedna od pesama joj se kvalifikovala za englesku zbirku „A Divine Madness: An Anthology of Modern Love Poetry Volume 1”. Već četiri godine živi i radi kao fotograf za decu u svom rodnom gradu Augsburgu.

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio