четвртак, 28. октобар 2021.

Fibrin virtualni Interliber

Poštovani ljubitelji stripa,

Fibra ni ove godine neće biti prisutna na Interliberu, koji (bi se trebao) održati od 9. do 14.11.2021. Smatramo da se u ovim pandemijskim okolnostima sajam ne bi uopće trebao održati, ali u svakom slučaju, ako se i održi, Fibra neće biti prisutna. S obzirom na to da je Fibri Interliber u principu vrhunac godine, vrijeme kad izdamo najviše novih naslova, vrijeme kad imamo najbolje popuste i kad dijelimo poklone, odlučili smo zato umjesto fizičkog Interlibera ponovo održati ovaj virtualni, na našem webshopu. Tako ćete na www.fibra.hr od 9. do 29.11. moći kupiti sve naše naslove uz poseban popust od 25% pa čak do 80%.

Odlučili smo se na popust od 25% pošto inače na Interliberu imamo dodatnih 5 ili 10% popusta na kupovinu od 10, 20 ili više izdanja. Kako zbog tehničkih razloga taj inkrementalni količinski popust nismo mogli implementirati na webshopu, onda smo odlučili staviti tih srednjih 25% popusta za sve. Unaprijed hvala na razumijevanju!

MAJICE:

I ove smo godine, sad je već to postala tradicija, pripremili lijepe poklone za naše kupce - svaki kupac koji kupi stripove u iznosu većem od 500 kuna na poklon dobiva jednu od ovih pet majica:






Za kupovinu u iznosu većem od 1000 kuna, na poklon idu dvije majice, za 1500 kuna tri majice, za 2000 kuna četiri majice i, konačno, za kupovinu od preko 2500 kuna, dobijate na poklon svih pet ovogodišnjih majica. Nije moguće dobiti više od pet majica prilikom jedne kupovine, bez obzira na iznos. Količine su ograničene, majice dijelimo sve do isteka zaliha!

Nadamo da ćete u našem katalogu pronaći nešto za sebe i unaprijed se zahvaljujemo na kupovini i podršci u ovim čudnim vremenima!
Fibra



Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio