субота, 23. октобар 2021.

ČK PREDSTAVLJA - Talični Tom 1


Format 20,8 x 29,7 cm
Povez Tvrd
Broj strana 160
Štampa Kolor
Serijal STARI KONTINENT
Junak Talični Tom

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:

SAMO JEDAN KAUBOJ POTEŽE REVOLVER BRŽE OD SVOJE SENKE!

To je, naravno, Talični Tom, junak istoimenog frankobelgijskog stripa, jednog od najpopularnijih evropskih stripova svih vremena i jednog od najčitanijih i najvoljenijih stripskih naslova na teritoriji bivše Jugoslavije.

Taj upečatljivi usamljeni kauboj, koji na kraju epizode na svom konju odlazi u zalazak sunca, u sebi objedinjuje mnoge stereotipe klasičnog junaka Divljeg zapada – sposoban je i brz, inteligentan i uvek spreman za akciju, zaštitnik je nejakih, sa izraženim osećajem za pravdu i mesto ga ne drži. Ali pripovedanje o njemu je istovremeno sasvim jedinstveno, obojeno neponovljivim humorom, a podvizi koje doživljava retko se viđaju čak i u tako bogatom žanru kao što je vestern.

Odajući priznanje jednom od najčuvenijih stripskih junaka, Čarobna knjiga pred čitaoce s ponosom donosi kompletnog Taličnog Toma, od Morisovih davnih početaka, do novijih ostvarenja autora koji su nasledili serijal.

„TALIČNI TOM“ KNJIGA 1 na Letećem je startu u okviru SAJMA ČAROBNE KNJIGE u striparnicama „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu i TC „Kalča“ u Nišu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu po ceni od 1.340 dinara, od petka, 22. oktobra, do nedelje 31. oktobra 2021. Posle SAJMA ČAROBNE KNJIGE, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.500 dinara, a u ostalim knjižarama 1.999 dinara.


 

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio