субота, 23. октобар 2021.

ČK PREDSTAVLJA - Spajdermen: Životna priča

 


Format 15,8 x 24 cm
Povez Tvrd
Broj strana 240
Štampa Kolor
Serijal The best of Marvel RIGHT NOW!
Junak Spajdermen

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:

SPAJDERMEN KROJI ISTORIJU!

U stripu „Amazing Fantasy“ #15 iz 1962. godine, petnaestogodišnjeg Pitera Parkera ujeo je radioaktivni pauk i on je postao Čudesni Spajdermen! Od tog događaja je u svetu prošlo pedeset sedam godina – šta bi se, stoga, desilo da je isto toliko vremena proteklo i za samog Pitera? Čip Zdarski i Mark Begli udružili su snage kako bi ispleli jedinstvenu priču o Spajdermenu – pripovedajući ceo Spajdermenov istorijat, od početka do kraja, koji se odvija naspram ključnih zbivanja u decenijama u kojima je živeo!

Od rata u Vijetnamu, preko tajnih ratova i građanskog rata, pa sve do možda i konačne misije sedamdesetdvogodišnjeg Spajdermena, spremite se da gledate Pitera Parkera kako stari tokom 57 godina revolucionarne istorije – i otkrijte šta će biti s njim i onima koje najviše voli.

Pored priče koja kroz decenije prati Spajedermena koji stari, ovo izdanje sadrži i dodatak, Godišnjak #1, u kom se isto to dešava Dž. Džoni Džejmsonu, tj. u prilici smo da pratimo i njegovu životnu priču, od vremena kada je nastao Spajdermen, pa do savremenog doba.

„SPAJDERMEN: ŽIVOTNA PRIČA“ na Letećem je startu u okviru SAJMA ČAROBNE KNJIGE u striparnicama „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu i TC „Kalča“ u Nišu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu po ceni od 1.340 dinara, od petka, 22. oktobra, do nedelje 31. oktobra 2021. Posle SAJMA ČAROBNE KNJIGE, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.500 dinara, a u ostalim knjižarama 1.999 dinara.


Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio