уторак, 18. децембар 2018.

Stripomanija Čarobne knjige




Čarobna knjiga organizuje jedinstvenu manifestaciju u novogodišnjem ruhu koja će vas ODUVATI!

U striparnici „Čarobna knjiga”, u striparnici „Alan Ford”, u knjižari „Bulevar Books” i na našem sajtu, od 21. do 28. decembra ove godine, budite spremni na sve! Očekuje vas sedam izvanrednih strip-izdanja, od kojih ističemo grandioznu dvotomnu završnicu serijala SMAK, iz DC univerzuma, kao i prvi i drugi čin „Providensa” Alana Mura, nastavke „Neonomikona” koji će vam uterati jezu u kosti. A pravih iznenađenja biće još!

Sigurni smo da će vas, iako nisu stripovi, obradovati dva naslova čije smo objavljivanje prilagodili Stripomaniji: s novim filmom „Fantastične zveri 2: Grindelvaldovi zločini” stiže vam i nova knjiga originalnog scenarija Džoane K. Rouling, koja će vam približiti i rasvetliti mnoge možda propuštene scene, a tu je i dugo iščekivani nastavak serijala „Starčev rat” – BRIGADE DUHOVA!

Dvadeset šestog decembra u Domu omladine organizovaćemo tribinu o Dedpulu i autorsko potpisivanje sa specijalnim gostom Daliborom Talajićem, crtačem stripa „Dedpul satire Marvelov univerzum”, koji upravo ovih dana objavljujemo. Onlajn konkurs za najbolju ilustraciju Geralta od Rivije već je u toku, a pobednika ćemo proglasiti tokom Stripomanije. Niste obavešteni? Odmah posetite stranicu „Saga o vešcu” i saznajte više o tome!

Znamo da se sad već pitate gde su popusti.

Obilje Letećih startova, novogodišnji popusti i akcija „Kompletiraj kolekciju”, u kojoj kupovinom svakog narednog stripa ostvarujete sve veći popust, i tako do čak 40% za kupljenih pet stripova. Pored starih, izdvojićemo i neke od novijih serijala za koje ćete dobiti posebne uslove i pogodnosti.

Nije dosta?

Nije!

Očekuju vas pokloni, bioskopske ulaznice, posteri i još mnooogo toga. Zasad, važno je da pratite naša obaveštenja jer vas očekuje NOVOGODIŠNJA STRIPOMANIJA ČAROBNE KNJIGE!

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio