четвртак, 27. децембар 2018.

Dž.K. Rouling - Fantastične zveri 2: Grindelvaldovi zločini




Čarobnjački svet Džoane Rouling se širi!

FANTASTIČNE ZVERI 2: GRINDELVALDOVI ZLOČINI – ORIGINALNI SCENARIO na Letećem startu po ceni od 870 dinara!

„Fantastične zveri 2: Grindelvaldovi zločini“ drugi je scenario u petodelnom filmskom serijalu iz pera Dž.K. Rouling, autorke međunarodnih bestselera o Hariju Poteru. Po ovom scenariju snimljen je blokbaster u kojem dobitnik Oskara Edi Redmejn glumi Salamandera Skamandera. Radnja ove misteriozno-magične priče smeštena je u 1927. godinu, nekoliko meseci pošto je Salamander Skamander pomogao da se raskrinka i zarobi ozloglašeni mračni čarobnjak Gelert Grindelvald, a odvija se u Njujorku, Londonu i Parizu i otkriva nam neverovatno novo poglavlje u sagi o čarobnjačkom svetu.

Kako bismo vam omogućili da kompletirate svoju kolekciju izdanja Džoane Rouling, još dve knjige iz čarobnjačkog sveta možete kupiti s popustom od 33% od 21. do 28. decembra u okviru novogodišnje STRIPOMANIJE:

– „Fantastične zveri – ilustrovano izdanje“, bogato opremljenu knjigu velikog formata sa ilustracijama u boji Olivije Lomenek Gil, po ceni 1.340 dinara (puna cena 1.999 dinara);
– Prvi scenario „Fantastične zveri i gde ih naći“, po ceni od 870 dinara (puna cena 1.299 dinara).

Pored ovih specijalnih popusta, najbrže kupce čeka originalni poster za film, a ako pratite naša obaveštenja možete osvojiti komplete ulaznica za bioskopsku projekciju filma!

Sva nova izdanja, kao i knjige na akciji u okviru STRIPOMANIJE, možete kupiti na našem sajtu www.carobnaknjiga.rs, u striparnici „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu i Klubu čitalaca „Čarobne knjige“ „Bulevar Books“ u Novom Sadu.

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio