среда, 22. децембар 2021.

Novogodišnji sajam stripova u Somboru

 


U nedelju, 26. decembra 2021. godine, u vremenu od 10,00 do 17,00 sati, u maloj sali Sokolskog doma u Somboru, ul. Venac Petra Bojovića br. 11, održače se tradicionalni "Novogodišnji sajam stripova i kolekcionarskih stvarčica", koji će i ove godine okupiti ljubitelje stripova i kolekcionarskih predmeta. Na izložbeno/prodajnim štandovima zaljubljenici u 9. umetnost, kao i kolekcionari zanimljivih "stvarčica" (markice, novac, značke, plakati i posteri, igračke i kolekcionarske figurice i dr.) izložiće pred posetioce svoje kolekcije, Ove godine, poseban prostor na Sajmu rezervisan je za razmenu novih i polovnih stripova, pa svi koji to žele moćiće da razmene svoje viškove i na taj način dođu do stripova koji im nedostaju. Ulaz je besplatan, kao i do sada, uz poštovanje propisanih epidemioloških mera. Organizatori Novogodišnjeg sajma su somborski Klub ljubitelja stripova i udruženje "Centar PEB", u saradnji sa Sportskim centrom "Soko" Sombor.

Pozivamo se zainteresovane za učešće na Sajmu, da nam se jave na e-mail adresu stripovisombor@gmail.com, najkasnije do srede, 22. decembra 2021. godine, kako bi rezervisali svoj štand jer je broj mesta ograničen i preostalo je još vrlo malo slobodnih štandova.

Klub ljubitelja stripova Sombor


Нема коментара:

Постави коментар

Novogodišnji sajam stripova u Somboru

  U nedelju, 26. decembra 2021. godine, u vremenu od 10,00 do 17,00 sati, u maloj sali Sokolskog doma u Somboru, ul. Venac Petra Bojovića br...