среда, 15. децембар 2021.

ČK PREDSTAVLJA - Sami 2 i 3

 


Format 20,8 x 29,7 cm
Povez Tvrd
Broj strana 216
Štampa Kolor
Serijal STARI KONTINENT

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:


Format 20,8 x 29,7 cm
Povez Tvrd
Broj strana 200
Štampa Kolor
Serijal STARI KONTINENT

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:

Od autora Fabijena Velmana i Bruna Gacotija stiže uzbudljiva i izuzetno maštovita naučnofantastična avantura čiji su protagonisti deca, ali u kojoj su nevolje i opasnosti dovoljno velike i teške da bi se i odrasli s mukom u njima snašli. Stoga to jeste priča o čudima koja prevazilaze svakodnevno iskustvo, ali je i vešto ispletena priča o odrastanju u surovim okolnostima, o prijateljstvima i sukobima, gubicima i radostima – dakle, svemu onome što nas čini ljudskim bićima.

PETORO IH JE – ALI SU SAMI.

Prvo je tu devetogodišnji Ivan, smešni i strašljivi umetnik. Zatim je tu dvanaestogodišnja Lejla, energična i optimistična devojčica. Pa osmogodišnja Kamij i naivni Teri, od pet i po godina. A tu je i Dodži, desetogodišnjak, pomalo sirov, mada velikog srca. Ova šarolika grupa dece jednog dana probudila se u gradu u kom nema nikoga. Svi žitelji, osim njih, volšebno su nestali!

Prvi tom tek je zagrebao svet u kom su se protagonisti ovog serijala našli. Istražujući nepoznatu i zlokobnu teritoriju limba, oni postepeno otkrivaju da je to veoma složen svet, sa svojim pravilima i hijerarhijom, u kojem će morati da pronađu svoje mesto, u trenutku kada nastupaju krupne i, sasvim moguće, fatalne promene. Videćemo ko će od njih postati „viša klasa“, ko će dobiti priliku da vlada limbom, a ko će biti bačen među niže slojeve i nateran da dokazuje svoju vrednost i bori se za iole prihvatljiv položaj u tom čudnovatom društvu.

„SAMI“ 2 i 3 na Letećem su startu u striparnicama „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu i TC „Kalča“ u Nišu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu, po ceni od 1.800 dinara po tomu, od srede 15. decembra, do nedelje, 19. decembra 2021. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 2.000 dinara po tomu, a u ostalim knjižarama 2.699 dinara po tomu.



Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio