среда, 22. децембар 2021.

Libellus predstavlja: Alan Ford (kolekcionarsko izdanje)

 


S iznimnim zadovoljstvom i ponosom možemo potvrditi da ćemo od 1.1.2022. svome širokom popisu sjajnih junaka koje objavljujemo pridodati i Alana Forda, kultni serijal koji je na ovim prostorima toliko ljudima ušao pod kožu da ga s pravom svi odavno već smatramo dijelom svakodnevnog života i kulture općenito.

O genijalnom, britkom humoru i spektakularnom dijapazonu likova unutar serijala ovom prilikom nećemo - jer to je, kao što već rekosmo, dio opće kulture - ali zato možemo potvrditi da nam je cilj napraviti izdanje koje će jednom za sva vremena svim ljubiteljima grupe TNT osigurati savršenu, ekskluzivnu kolekciju kojoj će se moći vraćati iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec, iz godine u godinu...

O brojnim detaljčićima našega kolekcionarskog izdanja više riječi bit će u tjednima koji su pred nama, a dotad evo nekoliko informacija koje su sigurne i zabetonirane.

Dakle, u svakoj knjizi (tvrdi uvez) bit će tri crno-bijele epizode (klasični 3-u-1), format će biti 17x24 cm (kao naši Zagor i kolorni Mister No), a prijevod - naravno - Brixyjev!

Naklada će biti 500 primjeraka, a izdavat ćemo 24 knjige godišnje (tj. dvije mjesečno), tako da će ukupan broj epizoda koje ćemo objaviti u jednoj kalendarskoj godini biti - 72!

Redovna cijena bit će 195 kuna, ali tijekom prva dva mjeseca na nju će tradicionalno ići 20% popusta što znači da će u tome promotivnom dvomjesečnom razdoblju ona iznositi 156 kuna!

Ako sve bude po planu, prve knjige kolekcionarskog izdanja Alana Forda možete očekivati u veljači ili ožujku 2022., a dotad svoje primjerke možete rezervirati ili u striparnicama u kojima tradicionalno kupujete stripove, ili direktno kod nas na: info@libellus.hr

Čeka nas zabavno putovanje...


Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio