среда, 22. децембар 2021.

ČK PREDSTAVLJA - Treba ucmekati Ramireza 2

 


Format 19,5 x 29,7 cm
Povez Tvrd
Broj strana 160
Štampa Kolor
Serijal STARI KONTINENT

RAMON PEREZ JE LUD KÔ NOGA,
I OCA BI PRODAO SVOGA
DA UCMEKA ROK ZVEZDU IZ S. R.-A!

Žak Ramirez je osumnjičen za napad na Robotop i sada ga traži policija Falkon Sitija! Kada jedan neobičan lik ponovo iskrsne u njegovom životu, odlučuje da pobegne iz grada u društvu Čelsi Tajler i Dakote Smit. Ali ljudi iz kartela nisu rekli poslednju reč. Učiniće sve, baš sve, da pronađu čoveka koji ih je izdao.

Cilj ovog pasusa je da vas ubedi da kupite ovaj strip tako što će vam objasniti da je on super i da je mnogo smešan. Ali budimo ozbiljni bar na sekund... Ako ste tu, znači da ste sigurno pročitali prvi tom! Zar ne? U redu! Pa zašto onda da se smaramo pisanjem teksta da bismo vam prodali nešto što ste očigledno već odlučili da kupite?

„TREBA UCMEKATI RAMIREZA“ 2 na Letećem je startu u okviru Novogodišnje Stripomanije Čarobne knjige, u striparnicama „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu i TC „Kalča“ u Nišu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu, po ceni od 1.600 dinara, od srede, 22. decembra, do četvrtka, 30. decembra 2021. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.800 dinara, a u ostalim knjižarama 2.399 dinara.


Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio