уторак, 7. децембар 2021.

ČK PREDSTAVLJA - Mračne noći: Metal smrti

 


Format 15,8 x 24 cm
Povez Tvrd
Broj strana 224
Štampa Kolor
Serijal DC GOLD HOT!
Junak Betmen

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:

POSLEDNJA SVIRKA U DC UNIVERZUMU!

Kada celu planetu proguta Mračni multiverzum, Liga pravde će se naći na milost i nemilost Betmena Koji se Smeje. I dok se ljudski rod zlopati ne bi li preživeo u tom izopačenom, neprepoznatljivom paklenom krajoliku, Betmen, Supermen i Čudesna Žena bivaju razdvojeni u borbi za opstanak.

Sada će heroji morati da pođu u rat širom svog novog demonskog doma i suoče se s celokupnom svojom istorijom ne bi li jednom zasvagda zaustavili Betmena Koji se Smeje! I zato sad sviraju sve stare hitove i na binu izvode kultne bivše članove benda na ovoj oproštajnoj turneji DC-jevog univerzuma!

„Metal smrti“ ne samo da donosi finale priče o Mračnom multiverzumu, već okončava i kompletne DC-jeve kontinuitete New 52 i DC preporod (započet Flashpoint-om).

„MRAČNE NOĆI: METAL SMRTI“ na Letećem je startu u striparnicama „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu i TC „Kalča“ u Nišu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu, po ceni od 1.340 dinara, od srede, 8. decembra, do nedelje, 12. decembra 2021. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.500 dinara, a u ostalim knjižarama 1.999 dinara.


Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio