уторак, 7. децембар 2021.

ČK PREDSTAVLJA - Betmen: Smrt u porodici

 


Format 15,8 x 24 cm
Povez Tvrd
Broj strana 272
Štampa Kolor
Serijal DC GOLD
Junak Betmen

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:

Davne 1988. godine, svet pop kulture doživeo je potres kada je čitaocima data prilika da odluče o ishodu jedne od najkontroverznijih dilema stripskog medija: Treba li Čudesni Dečak da umre? Nakon telefonskog glasanja odluka je pala – Robin mora da strada! Ova odluka dovela je do oprečnih mišljenja fanova i kritičara, te je i dan-danas jedna od najkontroverznijih priča u istoriji Osvetnika s Ogrtačem.

SVE NAS ČEKA SMRT

Nakon što se impulsivna ćud Džejsona Toda po ko zna koji put sukobi s Betmenovim promišljenim pristupom borbi protiv zločina, Džejson se sam upušta u potragu za svojom biološkom majkom. Za to vreme, Mračnog Viteza njegov najnoviji slučaj vodi na Bliski istok u potragu za Džokerom, koji ugovara prodaju nuklearne rakete teroristima! Shvativši da će morati da udruže snage ne bi li sprečili globalnu katastrofu i pritom pronašli Džejsonovu majku, Betmen i Robin se u pravi čas ponovo udružuju kako bi osujetili klovnovskog Princa Zločina.

Međutim, taj Džokerov poraz pokreće mnogo zlokobniji plan...

Hoće li Mračni Vitez, lišen pozitivnog uticaja Čudesnog Dečaka, skliznuti u crni ambis? I hoće li ljubitelji prihvatiti još jednog zastranelog mladića u ulozi Robina?

„BETMEN: SMRT U PORODICI“ na Letećem je startu u striparnicama „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu i TC „Kalča“ u Nišu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu, po ceni od 1.470 dinara, od srede, 8. decembra, do nedelje, 12. decembra 2021. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.650 dinara, a u ostalim knjižarama 2.199 dinara.


Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio