понедељак, 1. новембар 2021.

Novi trejler za drugu sezonu serije VEŠTAC

 


Netfliks je pustio novi trejler za drugu sezonu popularne epske serije Veštac u kome se čini da će Geralt i Ciri biti sami protiv celog, potpuno drugačijeg, sveta – piše PISB.

Nakon što smo videli tizer, a potom i prvi trejler sa potvrdom treće sezone, sada je pred nama punokrvni uvid u ono što nas čeka u decembru. Cirila pravi prve korake ka tome da i sama postane lovkinja na raznorazne zveri, tako što pohađa obuku u Kaer Morhenu, mestu gde je i sam Geralt postao veštac. Međutim, nećemo pratiti samo njih dvoje, već se da i naslutiti da jedan rat može ponovo da spoji Geralta i Jenefer.

Ono što jeste sigurno je da nas očekuje puno novih stvorenja i okršaja sa njima. Tu su i magijski ratovi, kao i sveprisutna pretnja Nilfgardijaca koji traže svoj deo kolača. A videćemo i kako Geralt i Ciri sarađuju da bi pobedili stvorenje koje se najpre maskiralo u kuću, da bi se tek kasnije otkrila njegova prava priroda. Videćemo i borbe sa gargojlima, vampirima…

Nije sigurno koliko će vremenskih linija pratiti druga sezona, ali verujemo da ih ima više od jedne. Željno iščekujemo da vidimo kako je prikazan novi lik Vesemir, poznat fanovima književnog serijala, ali i povratak mnogima voljenog barda.

Druga sezona serije Veštac prikazuje se premijerno na Netfliksu od 17. decembra i sastojaće se od 8 epizoda.





Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio