недеља, 28. новембар 2021.

Strop #3


Pred izlaskom je, treći broj!
U njemu su nove epizode započetih serijala "Strip o stripu" Darka Macana, "Zagrebljuje" Krešimira Biuka i Dalibora Talajića te "Hajduk živi vječno" Stipe Kalajžića, uz izuzetnu gošću, Korinu Hunjak, Riječanku sa stripom o Rijeci, u slici i riječi.

Želite li podržati tiskanje i ovoga broja, uplatite 35 kuna na HR0324840083230716245 (RBA, Darko Macan, Zagreb, model 99). Prvih pedesetak podržavatelja uz STROP čeka, dakako, i gomila poklon-papira, a ne zaboravimo ni nove artikle u našem dućanu! Tu je dotisak prvoga STROPA (s novom naslovnicom Sebastijana Čamagajevca) po 35 kuna.

Uz to smo osigurali (svega) 5 primjeraka drugog broja artzina Ohoho! s temom iz slavenske mitologije (također provjerite stanje prije uplate), kao i tridesetak primjeraka Endema broj 40, posvećenog mašti i prangijanju. Cijena Ohoho!-a je 50, a Endema 35 kuna.

Oni koji su mijenjali poštansku adresu, koji bi, recimo, STROP radije osobno preuzeli ili nešto pitali, neka se jave na thedarkomacan@gmail.com. Ne želite li više primati obavijesti o budućim brojevima, odjavite se na istoj adresi.

Hvala na pozornosti i podršci!

Tekst i fotografija preuzeti sa sajta https://www.stripvesti.com/


 

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio