уторак, 30. новембар 2021.

ČK PREDSTAVLJA - Wild West 1


Format 20,8 x 29,7 cm
Povez Tvrd
Broj strana 120
Štampa Kolor
Serijal STARI KONTINENT

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:

Serijal „Wild West“ posvećen je slavnim junacima Divljeg zapada, ličnostima većim od života kojima je bio ispunjen taj svet bez boga i zakona, istovremeno u nestajanju i nastajanju...

Nakon Građanskog rata, Amerikanci su, bili nezaustavljivi u želji da dospeju na Zapad. Za neke, ta prostrana teritorija značila je novo bogatstvo, otvarala je nove mogućnosti. Železnica, koja je uporno napredovala, neke od njih je obogatila. S druge strane, neki su zaradu pronašli prodajući tela onih manje taličnih.

U jednom bordelu u Omahi razne sudbine prepliću se u nasilnom sukobu koji mnogi neće preživeti.

Ovo je neverovatna priča o pravim legendama Divljeg zapada, o Marti Kanari, koja će ostati upamćena kao Kalamiti Džejn, najpoznatija žena Divljeg zapada, i o Divljem Bilu, ratnom veteranu, lovcu na glave i odmetniku.

Glori i Lamontanj stvaraju vestern koji je u najboljoj tradiciji frankobelgijskog stripa o Divljem zapadu, „Bluberija“ ili „Komanče“, samo što je sada sve još ozbiljnije, surovije i realističnije. Drugim rečima – u skladu sa sadašnjim vremenom.

„WILD WEST“ 1 na Letećem je startu u striparnicama „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu i TC „Kalča“ u Nišu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu, po ceni od 1.200 dinara, od srede, 01. decembra, do nedelje, 5. decembra 2021. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.350 dinara, a u ostalim knjižarama 1.799 dinara.


 

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio