уторак, 11. јун 2019.

TV serija "Stvorenje iz močvare" otkazana nakon prve sezone, fanovi zbunjeni

DC Universe gradi svoju online medijsku platformu s mnogo stripova, filmskih i TV ponuda, uključujući originalne TV serije poput ,"Titani" (Titans) i "Patrola prokletih" (Doom Patrol). Treća od ovih originalnih TV serija je "Stvorenje iz močvare" (Swamp Thing), zasnovana na istoimenom stripu koji su kreirali Len Vin i Berni Rajtson.





Međutim, TV serija "Stvorenje iz močvare" je otkazana nakon samo jedne sezone u DC Universe, piše Strip blog.

Pilot epizoda je premijerno prikazana u petak, 31. maja i na osnovu recenzija, imala je potencijala da postane novi hit za DC Universe. Prateći ranije vesti o ovoj seriji o tome kako je produkcija završena ranije nego što je planirano i što su iz DCU skratili broj epizoda na samo deset, čini se da su sada zvanično u potpunosti odustali od projekta. 

Kako prenosi Deadline, serija će biti otkazana nakon prve sezone i to je prvi projekat DC Universe platforme koji doživljava takvu sudbinu, dok "Patrola Prokletih" i dalje čeka svoju sudbinu. Još uvek je nejasno zbog čega je serija otkazana, a Deadline prenosi kako je još uvek nejasno kako se DC Universe uklapa u veće planove WarnerMedia platforme.

Iz DC Universe još uvek nisu objavili nikakve korisničke podatke, stoga se ne zna koliko je trenutno popularan, pogotovo jer je dostupan samo u Sjedinjenim Američkim Državama. "Titani" sezona jedan je objavljena na internacionalnom nivou na Netflixu, dok je HBO preuzeo "Patrolu Prokletih".

Za sada će fanovi Stvorenja iz močvare morati da sačekaju i vide šta će biti sa serijom i DC Universe platformom uopšte. Preostale epizode prve sezone će se emitovati u redovnom terminu, petkom kako je i planirano, sve dok se sezona ne završi.

Možda će ostatak sezone pokazati "kreativne" razloge zbog kojih je serija rano završila produkciju i skraćena je na deset epizoda umesto trinaest kako je prvobitno planirano. Fanovi će morati da sačekaju dok se ne oglasi neko od čelnih ljudi na seriji ili glumaca sa adekvatnim objašnjenjima. 


AUTOR: strip blog
Tekst i fotografija preuzeti sa sajta rs.n1info.com

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio