среда, 26. јун 2019.

En Leki - Pravda pomoćnika




EN LEKI – PRAVDA POMOĆNIKA

NA LETEĆEM STARTU PO CENI OD 670 DINARA!

JEDAN OD NAJBOLJIH NAUČNOFANTASTIČNIH
ROMANA DRUGE DECENIJE XXI VEKA

„Pravda pomoćnika”, inventivna i inteligentna svemirska opera, debitantski je roman novog smelog glasa u naučnoj fantastici i prva knjiga trilogije o svemiru Radča.

Pravda će sustići carstvo.

Na udaljenoj ledenoj planeti, vojnik poznat kao Brek sve je bliže tome da ispuni svoj zadatak. Brek istovremeno predstavlja više od onoga kako deluje i manje od onoga što je bila. Pre mnogo godina bila je Pravda Torena – kolosalni svemirski brod i veštačka inteligencija koja kontroliše hiljade vojnika u službi Radča, carstva koje je pokorilo galaksiju.
Jedan čin izdaje sve je to poništio, ostavivši je u samo jednom krhkom ljudskom telu. Ali ono će joj možda biti dovoljno da se osveti onima koji su je uništili.

Nagrada „Hjugo” 2014. za najbolji roman
Nagrada „Nebjula” 2013. za najbolji roman
Nagrada „Lokus” 2014. za najbolji debitantski roman
Nagrada „Artur Č. Klark” 2014. za najbolji roman
Nagrada Britanske naučnofantastične asocijacije
2013. za najbolji roman

„Neočekivano, neodoljivo i veoma kul.” – Džon Skalzi

„Pravda pomoćnika” je na Letećem startu u striparnici „Čarobna knjiga” u Dečanskoj 5 u Beogradu, Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books” u Novom Sadu i na našem sajtu, po ceni od 670 dinara, od srede, 26. juna, do subote, 29. juna. Posle Letećeg starta, u našim klubovima čitalaca i na sajtu ovaj izvanredni roman možete kupiti s 20% popusta, a u ostalim knjižarama po ceni od 999 dinara.

Prelistajte ovo izdanje:

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio