недеља, 24. март 2019.

Noah Centineo je novi He-Man!




Pokušaji da se napravi nova igrana adaptacija linije igračaka i crtanih filmova He-Man i Gospodari svemira već godinama nikako da uspiju, a ideja seže još u 2004. kada je John Woo razmišljao o tom projektu.

Čini se kako su se napokon stvari pokrenule i da bi Sony uskoro mogao započeti produkciju jer su pronašli svog naslovnog lika: Noah Centineo, koji je slavu stekao Netflixovim filmom To All The Boys I've Loved Before, nalazi se u pregovorima.





Aaron i Adam Nee preuzeli su redateljsku palicu filma, koji bi se trebao snimati prema scenariju koji potpisuju Art Marcum i Matt Holloway, oni su preuzeli taj scenaristički zadatak od Davida S. Goyera.

Još nije poznato koja će biti točna radnja, ali pretpostavljamo da će ovaj film donijeti svoju verziju Eternijinog najmoćnijeg ratnika (transformiranog iz snažnog princa Adama pomoću moćnog magičnog mača) i njegovu borbu protiv zlog Skeletora.

Crtani filmovi i stripovi o He-Manu bili su iznimno uspješni tijekom osamdesetih te smo 1987. dobili i film s Dolphom Lundgrenom u glavnoj ulozi. Film nije postigao očekivani uspjeh, ali ga ljudi vole jer je toliko loš da je dobar. Od onda se zapravo pokušava napraviti neki novi projekt s He-Manom, ali priča nikako da krene. Nadamo se da će Sony i Centineo napokon biti dobitna kombinacija.


Autor: M.M.K
Tekst i fotografije preuzete sa sajta mojtv.hr

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio