уторак, 12. март 2019.

”Groblje kućnih ljubimaca” u bioskopima od 11. aprila




Nova adaptacija kultnog horor romana Stivena Kinga, Groblje kućnih ljubimaca, naći će se na repertoarima domaćih bioskopa od 11. aprila 2019.

Film prati Dr Luisa Krida (Džejson Klark), koji nakon što se preseli sa svojom ženom Rejčel (Ejmi Sajmic) i njihovo dvoje male dece iz Bostona u ruralni Mejn, otkriva misteriozno groblje sakriveno duboko u šumi nedaleko od nove porodične kuće.

Kada se desi tragedija, Luis će se obratiti za pomoć svom neobičnom komšiji Džudu Krendelu (Džon Litgou) i tada počinje lančana reakcija opasnih događaja koji će osloboditi neshvatljivo zlo koje donosi zastrašujuće posledice.

Scenario potpisuje Džef Biler, a rediteljski posao odradili su Denis Vidmajer i Kevin Kolš. Pomenuti duo je široj javnosti postao poznat nakon kampanje na Kikstarteru za njihov horor Starry Eyes, o mladoj glumici koju opsedne demonska sila i dovodi je do nervnog sloma.

Nova verzija filma Groblje kućnih ljubimaca stiže tačno trideset godina nakon legendarne adaptacije koju je režirala Meri Lambert.





Tekst i fotografija preuzete sa sajta art-anima.com

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio