уторак, 19. март 2019.

ČAROBNA KNJIGA PREDSTAVLJA - PESMA ZABORAVA 2




SVETSKA PREMIJERA POPULARNOG KIRKMANOVOG SERIJALA!

PESMA ZABORAVA 2
ROBERT KIRKMAN, LORENCO DE FELIČI 
EPIZODE 7-12
144 strane, pun kolor, tvrdi povez.

Robert Kirkman i Lorenco de Feliči još jednom će vas oduvati u novom tomu Pesme Zaborava koji sadrži epizode 7-12 i na našem tržištu se pojavljuje u okviru svetske premijere.

Da li vam je nedostajao zov pesme Zaborava? Nama jeste i srećni smo što možemo da vam predstavimo ovo izvanredno ostvarenje u kom Kirkman nastavlja da nas oduševljava naizgled jednostavnim „čovečnim“ scenarijem bez heroja, bez lakih rešenja i srećnih okolnosti. Volja, istrajnost i fizička sprema našeg junaka Nejtana su svakodnevno na teškom testu, dok Lorenco fantastično prati kako vrtoglavu poteru krvožednih zveri u Zaboravu i vojske nazad na Zemlji, tako i sve lomove i moralne dileme koje su stavljene pred Nejtana.

Još jednom skočite u Zaborav i ne propustite posledje „beep, beep“ za povratak! 
Ili možda ipak ostajete?

Pesma Zaborava 2 biće na Letećem startu od 19. do 23. marta u striparnici „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu, u striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu, po ceni od 1.000 dinara. Po završetku Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu biće 1.100 dinara, a u ostalim knjižarama 1.499 dinara.

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio