четвртак, 21. март 2019.

Budite prvi! U pretprodaji nova knjiga Džordža R. R. Martina – „Vatra i krv“




Obožavali ste Martinovu „Pesmu leda i vatre“, koja je poslužila kao inspiracija za televizijsku seriju kanala HBO „Igra prestola“. Sada u novom maestralnom delu Džordža R. R. Martina „Vatra i krv“ oživela je uzbudljiva istorija Targarjena.

Nekoliko vekova pre događaja koji se odigravaju u „Igri prestola“ kuća Targarjena – jedina porodica zmajskih gospodara koja je preživela Propast Valirije – naselila se na Zmajkamenu. „Vatra i krv“ započinje pripovest od legendarnog Egona Osvajača, koji je skovao Gvozdeni presto, a nastavlja se pripovedajući o pokolenjima Targarjena koji su se borili da održe tu znamenitu vladarsku stolicu – sve do izbijanja građanskog rata koji umalo nije zatro celu dinastiju.

Šta se zaista dešavalo za vreme Plesa zmajeva? Zašto je svaki odlazak u Valiriju posle Propasti smrtonosan? Šta su najgori zločini koje je počinio Megor Okrutni? Kakav je bio život u Vesterosu dok su zmajevi šestarili nebom? Ovo je samo nekolicina od svih pitanja na koja su dati odgovori u ovom važnom letopisu napisanom rukom učenog meštra iz Citadele, ilustrovanom s više od osamdeset crno-belih crteža Daga Vitlija. Čitaoci su imali prilike da već okuse ponešto od ovog štiva u Svetu leda i vatre, ali sada je ovde prvi put razmotana čitava bogata tapiserija povesti Targarjena.

Nova knjiga Džordža R. R. Martina „Vatra i krv“ naći će se 1. aprila u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Ukoliko ste nestrpljivi, knjigu možete već sada naručiti u  pretprodaji samo na sajtu www.laguna.rs koja traje do 28. marta. Knjiga stiže na vašu adresu u subotu 30. marta ili u ponedeljak 1. aprila.

Knjigu možete da poručite ovde.

Važno je da znate da za kupovinu u pretprodaji važe članski i količinski, a ako uz novu Martinovu knjigu poručite još knjiga, moraćete da sačekate isporuku do naznačenog datuma.

Pretprodaja važi samo za porudžbine iz Republike Srbije.

Otkrijte prvi tajne Targarjena!

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio