среда, 27. март 2019.

ČAROBNA KNJIGA PREDSTAVLJA - SUNSTONE 2 I 3

SUNSTONE TOMOVI 2 I 3
+
Sunstone 1 sa specijalnim popustom od 33%!

SUNSTONE 2 (#3,#4), 328 strana, pun kolor, tvrde korice 24x16





--------------------------------------------------------------
SUNSTONE 3 (#5), 264 strane, pun kolor, tvrde korice, 24x16





Priča počinje s dve mlade devojke, Lizom i Ali, koje maštaju o tome da nađu partnera. Liza je sklona potčinjavanju, dok Ali celog života želi da bude dominantna. Njihov susret, posle dugotrajnog dopisivanja preko internet pričaonica, prerasta u strasnu ljubavnu vezu, koja se stalno klacka na tankoj niti poverenja.

U nastavku priče, pratićete proces produbljivanja njihove veze i stvaranja odnosa koji počinje da prevazilazi granice puke strasti. Uporedo s tim, upoznaćete se i s njihovim prijateljima, Tomom i Kasi, kao i sa En, sumnjičavom majstoricom tetovaže. Međutim, dok se Ali i Liza trude da provedu svaki trenutak zajedno, jedna tajna iz Aline prošlosti preti da ih razdvoji.

U poslednjem tomu, opčiniće vas duboka ljubavna priča ovih dveju devojaka, previše tvrdoglavih da priznaju šta stvarno osećaju jedna prema drugoj. Njihova ljubav polako se bliži kraju. Liza se vraća pisanju o onome što ih je isprva zbližilo i njena alegorična ljubavna priča postaće poslednja prilika da njih dve spasu svoju vezu...

SANSTOUN 2 i 3 biće na LETEĆEM STARTU od 27. do 30. marta u striparnici „Čarobna knjiga” u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford” na Novom Beogradu, Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books” u Novom Sadu i na našem sajtu.

Sunstone 2 će na Letećem startu koštati 1.600 dinara. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu biće 1.800 dinara, dok će u ostalim knjižarama iznositi 2.399 dinara.

Sunstone 3 će na Letećem startu koštati 1.340 dinara. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu biće 1.500 dinara, dok će u ostalim knjižarama iznositi 1.999 dinara. 

Specijalna cena za Sunstone 1 važi SAMO tokom Letećeg starta!

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio