понедељак, 20. септембар 2021.

Orfelin - pretplata

 



Poštovani prijatelji, prošlo je skoro pola godine od naše poslednje pretplate, ali možda je vredelo čekati! Orfelin raspisuje pretplatu na 24. knjigu u ediciji Poetika strave, „Teatro grottesco“ Tomasa Ligotija (preveo Strahinja Mlađenović), na 2. knjigu u ediciji Crna mačka, „Knjiga Ejbonova“ Klarka Eštona Smita (preveli Strahinja Mlađenović, Maja Marković i Nataša Kampmark) i na šesti i završni roman u serijalu o čudnovatoj deci „Čemer Đavoljeg jutra“ Ransoma Rigsa (preveo Sava Kuzmanović).

„Teatro grottesco“ u pretplati košta 1.000 dinara (u knjižarama 1.320), „Knjiga Ejbonova“ 2.200 dinara (u knjižarama 2.750), a „Čemer Đavoljeg jutra“ 1.400 dinara (u knjižarama 1.760). Knjige isporučujemo poštom, nakon 20. oktobra (poštarinu plaća Orfelin), a pretplatnici koji dođu na Sajam knjiga u Beogradu (od 24. do 31. oktobra) mogu svoje primerke preuzeti na našem štandu u hali 1.

Knjige možete platiti na račun Orfelin izdavaštva, Kosovska 23, Novi Sad (broj računa 220-73108-85), a pretplatnik svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona), kao i naslove knjiga na koje se pretplatio šalje na: orfelinns@gmail.com.

Uz ove nove knjige možete sa značajnim popustom kupiti i ostala naša izdanja (videti na www.orfelin.info).

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio