понедељак, 13. септембар 2021.

ČAROBNA KNJIGA NAJAVLJUJE JESENJU STRIPOMANIJU!

 


U periodu od 24. septembra do 2. oktobra 2021. godine održaće se JESENJA STRIPOMANIJA Čarobne knjige!

Za ovaj čarobni praznik stripa pripremili smo za vas ukupno 17 noviteta, i to 14 stripova i 3 knjige! Zar to nije fantastično?

Kad smo već kod fantastičnog, u sklopu JESENJE STRIPOMANIJE, pripremili smo za vas i AKCIJU KOJA SE NE PROPUŠTA! Napravili smo selekciju izvanrednih izdanja koja će biti dostupna po SPECIJALNIM CENAMA od 100, 500 i 1000 dinara. Kompletan spisak naslova sa cenama uskoro će biti dostupan na našem sajtu, pratite nas!

A sada, ono što vas najviše zanima – noviteti na JESENJOJ STRIPOMANIJI!

📌Biblioteku STARI KONTINENT obogatićemo za dva toma „Bluberija“ (4 i 5), dva toma „Tornjeva Boa-Morija“ (2 i 3), kao i za dva bisera evropskog stripa – „Treba ucmekati Ramireza“ i „Vršnjaci“ fenomenalnog Arkasa, koji će biti prvi strip u specijalnom izdanju Starog kontinenta.

📌U Marvelovu biblioteku stižu mnogima omiljeni junaci: „Panišer Max“ 1 i 2, i „Preludijum za Korpus Dedpula“.

📌Biblioteku NOVI SVET proširićemo za dva nova naslova: „Y, poslednji muškarac“ 1 i „Paper girls“ („Dostavljačice novina“) 1.

📌 Riznicu Bonelli Serijal nastavljamo sa dva nova slučaja komesara Ričardija: „Svojeručno“ i „Otrovnica“.

📌Od knjiških naslova pripremili smo za vas sjajna izdanja: „Veštac“ – ilustrovana priča, „Dina“ 1 – specijalno ilustrovano izdanje, a za sve ljubitelje Marvelovog multiverzuma stiže ultimativna enciklopedija posvećena Osvetnicima.

📌Za sam kraj ostavili smo najavu za strip koji možda niste očekivali, ali ćete mu se sigurno obradovati – serijal „SENDMEN“ započinjemo baš na JESENJOJ STRIPOMANIJI prvim tomom „Preludijumi i nokturna“! Dakle, spremite se jer započinjemo serijal od 12 tomova u B4 formatu, u punom koloru i u luksuznoj opremi! 🎉 🎉 🎉

JESENJA STRIPOMANIJA održaće se u striparnicama Čarobne knjige u Beogradu i Nišu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige Bulevar Books u Novom Sadu, u striparnici Alan Ford, kao i na našem sajtu.


Нема коментара:

Постави коментар

Strip konkurs Centra za likovno vaspitanje dece i omladine Vojvodine

  CENTAR ZA LIKOVNO VASPITANJE DECE I OMLADINE VOJVODINE RASPISUJU KONKURS ZA 34. IZLOŽBU AUTORSKOG STRIPA PREDŠKOLACA I UČENIKA SRBIJE Stri...