субота, 18. септембар 2021.

Helloween inspirisao “Incendium” da radi stripove i akcione figure

 


Nemački Helloween i Incendium udružuju snage kako bi lansirali horor-fantazi strip “Seekers Of The Seven Keys”, inspirisan likovima sa omota albuma ovog legendarnog metal benda.

Incendium takođe najavljuje liniju kolekcionarskih Helloween akcionih figura inspirisanih omotom i pesmama benda: “The Keeper Of The Seven Keys”, “The Witch” i “Jack O. Lantern”.

“Očigledno, dr Stein nije jedini koji može smisliti smešna stvorenja. Oduševljeni smo što vidimo da likovi iz Heloween univerzuma konačno oživljavaju! Tim Incendiuma je napravio sjajan posao i stvorio uzbudljivu novu komičnu avanturu. Kao što kažemo u dr Stein: I njihovo vreme je pravo! “, rekao je gitarista benda Michael Weikath.

„Neobičan strip Helloween-a, inspirisan njihovom epskom muzikom, spaja omiljene likove sa ćudljivom fantazijom i zdravom dozom hevi metala! Pošto su oni jedan od velikih inovatora u žanru, bilo je zadovoljstvo ponovo pogledati njihov katalog, posebno sagu ‘Seven keys’, i postaviti temelje za potpuno novu priču koja će se dopasti dugogodišnjim fanovima benda i ljubiteljima horora za Noć veštica! “, dodao je Llexi Leon, izvršni direktor Incendium-a.

Prvo štampano izdanje “Seekers Of The Seven Keys” biće objavljeno kao strip prestižnog formata u ograničenom broju od 2.000 primeraka po ceni od 19,95 USD.  Sada je dostupno za naručivanje i isporučuje se do 31. oktobra 2021. Akcione figure “The Keeper Of The Seven Keys”, “The Witch” i “Jack O. Lantern” su takođe dostupne za prednarudžbu po ceni od 29,95 USD, isporuka je na proleće 2022.

Pored ovog, Incendium u okviru Opus kolekcije poseduje i druge, muzikom inspirisane projekte koji uključuju: Evanescence grafičku antologijsku seriju “Echoes From The Void”, Disturbed seriju stripova “Dark Messiah”, serijal “Cristal Planet” Joe Satrianija, “The Phantom Tomorrow” serijal Black Veil Brides, Exodus serijal “Tales Of The Damned “, “Maledictus Athenaeum ” serijal benda Cradle Of Filth i mnoge druge. Incendium objavljuje kolekcionarske akcione figure za svaki projekat vezan za bendove i njihove stripove.

Tekst i fotografija preuzeti sa sajta https://balkanrock.com/vesti/svetske-vesti/helloween-inspirisao-incendium-da-radi-stripove-i-akcione-figure/

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio