недеља, 26. септембар 2021.

ČK PREDSTAVLJA - Komesar Ričardi 8 i 9


Format 14,5 x 20,5 cm
Povez Tvrd
Broj strana 176
Štampa Crno bela
Serijal Riznica Bonelli SERIJAL
Junak Komesar Ričardi

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:


Format 14,5 x 20,5 cm
Povez Tvrd
Broj strana 176
Serijal Riznica Bonelli SERIJAL
Junak Komesar Ričardi

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:

Komesar Ričardi, uvek ozbiljan detektiv teške naravi, glavni je junak priča koje se odvijaju u Napulju tridesetih godina prošlog veka. Ričardi poseduje dar koji je istovremeno i njegovo prokletstvo: on vidi mrtve i u njima njihove poslednje trenutke života, poslednju misao, poslednje osećanje. On oseća njihov bol.

Epizoda „SVOJERUČNO“:
Božić, 1932. godine. Funkcioner lučke milicije Emilio Garofalo i njegova supruga nađeni su mrtvi pored prizora Hristovog rođenja, koji su tradicionalno pripremali kod kuće. Da bi otkrio ko ih je ubio, Ričardi mora da vodi istragu u svetu ribara Merđeline. Brigadir Majone je istovremeno na tragu ubici svoga sina Luke. Pred njim je veliki moralni problem: Zadovoljiti pravdu ili sopstvenu želju za osvetom?

Epizoda „OTROVNICA“:
U vreme Uskrsa 1931. godine, u „Raju“, jednoj napuljskoj „zatvorenoj kući“, nađena je mrtva Marija Rozarija Čenano, zvana Otrovnica, koju su njeni klijenti smatrali najlepšom prostitutkom u gradu. Slučaj, kao i uvek, istražuje komesar Luiđi Alfredo Ričardi, a iznenađujući ishod ove istrage biće za njega bolan i vrlo gorak.

„KOMESAR RIČARDI“ 8 i 9 na Letećem su startu u okviru JESENJE STRIPOMANIJE u striparnicama „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu i TC „Kalča“ u Nišu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu po ceni od 940 dinara po tomu, od utorka, 28. septembra, do ponedeljka, 4. oktobra 2021. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.050 dinara po tomu, a u ostalim knjižarama 1.399 dinara po tomu.



 

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio