петак, 2. јул 2021.

PRETPLATA ZA STRIPČINE 2021.


Besna kobila raspisuje pretplatu za dva grafička romana koja će izaći do kraja ove godine.

Saša Jovanović – ZEC

Grafički roman ZEC objavio je, krajem 2019. godine, poznati holandski izdavač stripova Scratch Books. Nastavljajući saradnju sa tim izdavačem (sa kojim smo ranije radili stripove Erika Krika) smatrali smo da ovaj strip mora da se nađe u našoj ediciji Džambas, posvećenoj domaćim autorima. ZEC je distopijska, naučnofantastična i vrtoglava avantura smeštena u Amsterdamu. Autor stripa je likovni umetnik i dizajner Saša Jovanović koji već 30 godina živi u tom gradu.

(edicija Džambas, format B5, 210 strana, kolor, tvrde korice, planirani izlazak iz štampe septembar 2021)

Kristof Šabute – YELLOW CAB

Objavili smo dosad 5 grafičkih romana (Veštice, Pun mesec, Mobi Dik, Malo drveta i gvožđa, Čistilište) Kristofa Šabutea koji je vremenom stekao status najistaknutijeg predstavnika francuskog autorskog stripa. Ovo je njegovog najnoviji grafički roman, u Francuskoj objavljen početkom ove godine a rađen je po romanu Benoa Koena, režisera koji se odlučio da napravi pauzu u svojoj filmskoj karijeri, preseli se u Njujork i tamo počne da taksira. U Kvinsu će upisati kurs za taksiste, proći ceo birokratski mehanizam za dobijanje dozvole, da bi potom slušao i beležio sudbine svojih mušterija dok krstari gradom. Zahvaljujući Šabuteovom talentu, ovaj strip donosi duboko humanu priču i svojim zadivljujućim grafizmom predstavlja veliki omaž čuvenom gradu.

(edicija Stripčine, format B5, 168 strana, kolor, tvrde korice, planirani izlazak iz štampe oktobar 2021)

Zajednička pretplatna cena za oba ovogodišnja grafička romana je 2500 dinara, a sva poštarina je uračunata u cenu. Knjige šaljemo po redu izlaska iz štampe. Pretplata traje od 01. jula do 01. avgusta 2021. i važi za teritoriju Srbije.

Pretplata se uplaćuje opštom uplatnicom: pod uplatilac upišete vaše podatke, pod svrha uplate – PRETPLATA ZA STRIPČINE 2021, pod primalac – IP Besna kobila d.o.o, Branka Pešića 20, 11080 Zemun, pod valuta – RSD, pod iznos – 2500, a pod račun primaoca – 330-4010733-61.

Na kraju, važno je i da nam na naš e-mail info@besnakobila.co.rs potvrdite uplatu i još jednom za svaki slučaj napišete svoju adresu na koju ćemo vam slati knjige.


 

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio