субота, 31. јул 2021.

Serija „Točak vremena“ startuje krajem godine na Amazonu

 


Rozamund Pajk kao Moiraina i neverovatno putovanje koje je pred njom prikazani su nam na prvom promotivnom posteru serije „Točak vremena“, adaptaciji čuvenog serijala Roberta Džordana u produkciji Amazon Prajma.

Na posteru koji je premijerno prikazan tokom Comic-Con@Home možemo i da vidimo da će serija, koja je već obnovljena za sledeću sezonu, krenuti sa prikazivanjem u novembru 2021.

Serijal „Točak vremena“ smešten je u epski svet u kome postoji magija, ali samo određene žene smeju da je koriste. Priča prati Moirainu (koju glumi Rozamund Pajk, poznata po oživljavanju čuvene Ejmi Dan iz romana „Iščezla“), članicu neverovatno moćne organizacije koju čine samo žene, koja dolazi u mali grad u kome započinje opasno putovanje sa još petoro mladih ljudi među kojima je i osoba za koju proročanstvo kaže da je Ponovorođeni zmaj – neko ko će ili spasiti ili uništiti čovečanstvo.

Sjajnu glumačku ekipu čine i Sofi Okonedo, Kae Aleksander, Kejt Flitvud, Piter Frenzen, Kler Perkins... Izvršni producent serije je Rejf Džadkins (prethodno radio na seriji „Agents of S.H.I.E.L.D.“), a uz njega su tu i Leri Mondragon, Rik Selvidž, Ted Fild i Marigo Kehoe, kao i Juta Brizvic koja je režirala prve dve epizode. Rozamund Pajk je, osim glavne glumačke uloge, preuzela i ulogu koproducenta.

Do novembra imamo sasvim dovoljno vremena da se upustimo u fantastični serijal „Točak vremena“ koji počinje romanom „Zenica sveta“.

Izvor: tvline.com
Prevod: Dragan Matković


Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio