уторак, 06. јул 2021.

Modesti Blejz #3

 


SCENARIO
Peter O'Donnell
CRTEŽ
Jim Holdaway
NASLOVNICA
Jim Holdaway
BROJ STRANICA
268

„...izgledala je kao ovaploćen mit, Marsova ćerka, suverena gospodarica ratničkih umetnosti, noseći auru čvrsto, požudno, uporno.”

Kako kaže stara narodna: „Ko čeka, taj i dočeka.”

Nakon gomile peripetija, otkaza, raznih problemčića i problemčina, a prevashodno zaista mnogo, mnogo posla, čast nam je da vam konačano predstavimo treći tom „Modesti Blejz”.

Pred vama je knjiga koja je specifična po mnogo čemu, ali svakako najviše po tome što se ovim tomom okončava opus veličanstvenog, prerano preminulog, Džima Holdaveja, a crtačku palicu preuzima legendarni Enrike Badija Romero, sa kojim ćemo se družiti u narednih nekoliko godina.

Takođe, nije zgoreg ni pomenuti da je u ovom tomu i kultna, ozloglašena epizoda „Avantura u kamenom dobu”, koja je svojevremeno u britanskoj javnosti digla dosta prašine, a neke ljude ostavila i bez posla, ali o tome ćete već morati sami da se informišete unutra stranica ovog izdanja...

Seksi zavir:

Broj strana: 268
Boja: Crno-belo
Uvez: Tvrdi
Format: 210 x 303
Štampa: Rotografika
Promo cena (do 08.08.): 1.390,00 dinara
Puna cena: 1.790,00 dinara


Нема коментара:

Постави коментар

Priče iz baze Drugdje #18

SCENARIO Alfredo Castelli Carlo Recagno CRTEŽ Giovanni Romanini Antonio Sforza NASLOVNICA Giancarlo Alessandrini BROJ STRANICA 160 ORIGINALN...