уторак, 6. јул 2021.

Strop #2

 


Izašao je novi STROP… prenosim mali izvadak iz LetaQa:

Strop je, valja ponoviti, časopis koji donosi serijalizirane grefiknovele, kako je danas moderno, a oduvijek pogrešno reći i koji se ne može kupiti, ali čije se izlaženje može poduprijeti, o čemu ću reći koju odmah nakon što vam predstavim sadržaj drugog broja. Prvi strip u drugom Stropu nastavak je iznimno dobro primljene povijesti Hajduka u izvedbi Stipe Kalajžića.

"Strip o stripu" trebao je biti to što mu piše u naslovu, ali nekako se pretvorio u strip o Darku Macanu. Bit će da taj ne vidi razliku.
Tu su, konačno, "Zagrebljuje", stripovana reklama za gastal u koju SLOVA UPISUJE JOSIP SRŠEN dok sam strip rade Krešimir Biuk i Dalibor Talajić.

Kako poglavlja uvijek istih novelgrafika ne bi postala jednolična, Strop se divno domislio da u svakom broju ima novog gosta (ili gošću, da, da, ali pričekajte treći broj), a to je ovaj put Matej Stić sa stripom "Etažiranje".

Objašnjava dalje Darko Macan i kako do STROPa… a za to je potrebno da odete na sledeći link i usput pogledate sve sličice, kompletnu informaciju, te se po volji prijavite na LetaQ mailing listu…;)


Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio