петак, 25. јун 2021.

Isak Asimov - dva kompleta: Put ka Zadužbini i Carstvo

 


ČAROBNA KNJIGA PREDSTAVLJA DVA KOMPLETA KNJIGA LEGENDARNOG ISAKA ASIMOVA „PUT KA ZADUŽBINI“ I VELIKI KOMPLET „CARSTVO“.

„PUT KA ZADUŽBINI“ i Veliki komplet „CARSTVO“ na LETEĆEM STARTU po ceni od 1.740 dinarana za prvi i 3.350 dinara drugi komplet!

Komplet „Put ka Zadužbini“ predstavlja most između trilogije o Carstvu i originalne trilogije „Zadužbina“ Isaka Asimova, i deo su šireg ciklusa „Zadužbina“, jednog od najfascinantnijih naučnofantastičnih serijala svih vremena. Ovaj komplet sadrži knjige: „Preludijum za Zadužbinu“ i „U susret Zadužbini“.

Veliki komplet „CARSTVO“ u sebi sadrži originalnu trilogiju o Carstvu, kao i dva nastavka – „Preludijum za Zadužbinu“ i „U susret Zadužbini“, koja povezuju ovu trilogiju i originalnu trilogiju „Zadužbina“ – i predstavlja središnji deo velikog ciklusa „Zadužbina“.

Isak Asimov (1920–1992) jedan je od najvećih pisaca naučne fantastike u istoriji. Poznat je po svojim serijalima o Zadužbini i robotima, koje je u kasnijem periodu života spojio u jedinstven ciklus, kao i po nizu izvanrednih samostalnih romana i priča.

„PUT KA ZADUŽBINI“ i Veliki komplet „CARSTVO“ na Letećem su startu u okviru LETNJE STRIPOMANIJE ČAROBNE KNJIGE u klubovima čitalaca „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu i TC „Kalča“ u Nišu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu po ceni od 1.740 dinara za prvi i 3.350 dinara za drugi komplet, od petka, 25. juna, do subote, 3. jula 2021. Posle Letećeg starta, u našim klubovima čitalaca i na sajtu ove izvanredne komplete možete kupiti s 20% popusta, a u ostalim knjižarama po ceni od 2.599 dinara za prvi i 4.999 dinara za drugi komplet.


Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio