понедељак, 14. јун 2021.

ČAROBNA KNJIGA NAJAVLJUJE LETNJU STRIPOMANIJU!

 


U periodu od 25. juna do 3. jula održaće se LETNJA STRIPOMANIJA Čarobne knjige!

Za ovaj čarobni praznik stripa pripremili smo za vas ukupno 23 noviteta, i to 16 stripova i 5 romana, kao i dva nova kompleta knjiga! Zar to nije fantastično?

Kad smo već kod fantastičnog, u sklopu LETNJE STRIPOMANIJE, organizujemo NEDELJU FANTASTIKE, tokom koje će najbolji naslovi vašeg i našeg omiljenog žanra biti dostupni sa 30 % popusta!

Ali to nije sve, pripremili smo za vas i AKCIJU KOJA SE NE PROPUŠTA! Napravili smo selekciju izvanrednih izdanja koja će biti dostupna po SPECIJALNIM CENAMA od 100, 500 i 1000 dinara. Kompletan spisak naslova sa cenama uskoro će biti dostupan na našem sajtu, pratite nas!

A sada, ono što vas najviše zanima – noviteti na LETNJOJ STRIPOMANIJI!
📌Biblioteku STARI KONTINENT obogatićemo za tri sjajna noviteta: „Družina od vešala“ 1 i 2, i „Tornjevi Boa-Morija“ 1.  
📌DC GOLD HOT ukrasiće: „Betmen: Tri Džokera“ i „Džon Konstantin: Helblejzer“ 1 i 2, a pripremili smo još jedno specijalno izdanje: „Betmen: Strašan vic“.
📌U Marvelovu biblioteku  stižu mnogima omiljeni junaci: „Dedpul: Lajavi strelac“ 1 i 2, „Vulverin: Logan“ i „Život i smrt Konana“!
📌Biblioteku NOVI SVET proširićemo za četiri nova naslova: „Jupiterovo nasleđe“ 1 i 2, i „Ubij ili budi ubijen“ 1 i 2.
📌A za naše najmlađe i najslađe čitaoce, ali i za sve ljubitelje dobrog humorističkog stripa, u ediciji KARAMBOL pripremili smo pravi stripski biser: „Nesavladivi“ 1!
📌Noviteti koje smo spremili za NEDELJU FANTASTIKE su raznovrsni biseri žanra od kojih smo neke dugo čekali: „U susret zadužbini“,  „Preludijum za Zadužbinu“, „Lavovi El-Rasana“, „Piranezi“ i „Srce tajge“, kao i dva nova kompleta knjiga Isaka Asimova – veliki komplet „Carstvo“ i komplet „Put ka Zadužbini“!

LETNJA STRIPOMANIJA održaće se u striparnicama Čarobne knjige u Beogradu i Nišu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige Bulevar Books u Novom Sadu, u striparnici Alan Ford*, kao i na našem sajtu. 
*U striparnici Alan Ford biće dostupni samo stripovi.

Više informacija, kao i detaljan spisak naslova na akcijama možete očekivati uskoro!


Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio