четвртак, 24. јун 2021.

ČK PREDSTAVLJA - Družina od vešala 1 i 2


Format 20,8 x 29,7
Povez Tvrd
Broj strana 352
Štampa Crno bela
Serijal STARI KONTINENT

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:


Format 20,8 x 29,7
Povez Tvrd
Broj strana 352
Štampa Crno bela
Serijal STARI KONTINENT

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:

Jedna pomalo odrpana najamnička družina pokušava da sastavi kraj s krajem lutajući po srednjovekovnim šumama i gradovima, u potrazi za poslom i zaradom.

Na čelu sa ser Persijem od Monblana i pod komandom neumornog kapetana Džinovskog, to je neverovatno šarolika grupa: kuvar meštar Ćako, njegov pomoćnik Tikvomir, lepa i hrabra vojvotkinjica Analiza od Monblana, veteran ser Kramb – koji je poznavao Artura – i bard Bertrand. Fantastične avanture i urnebesni okršaji Družine od vešala predstavljaju srednjovekovnu, ali istovremeno i svevremenu sagu ispunjenu grotesknim i parodičnim humorom, tipičnim za njenog tvorca, legendarnog Magnusa.

Dok šašava družina putuje širom Evrope i bajkovitog Istoka, Monblanovi ljudi stalno upadaju u nevolje i susreću se sa raznim sporednim likovima i spletkama koje teraju na smeh. Iza te odiseje, međutim, krije se zajednički neprijatelj: mračno stvorenje koje nad svetom širi svoju preteću senku...

Integralno izdanje Čarobne knjige u dva toma donosi kompletan Magnusov rad na „Družini od vešala”, a dopunjeno je pratećim tekstovima i ilustracijama koje upotpunjuju priču o ovom jedinstvenom stripu, važnoj stavci u Magnusovom opusu, i njegovim netipičnim junacima.

„DRUŽINA OD VEŠALA“ 1 i 2 na Letećem su startu u okviru LETNJE STRIPOMANIJE ČAROBNE KNJIGE u striparnicama „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu i TC „Kalča“ u Nišu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu po ceni od 2.000 dinara po tomu, od srede, 30. juna, do subote, 3. jula 2021. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 2.250 dinara po tomu, a u ostalim knjižarama 2.999 dinara po tomu.



 

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio