понедељак, 14. јун 2021.

DŽONI LOGAN PONOVO NA NAŠIM PROSTORIMA

 


GOLKONDA NAJAVLJUJE

Da ne ostanemo dužni, obećali smo nekoliko ekskluzivnih najava, za sve one koji nisu bili u Somboru na festivalu...

Prilično ispod svakog radara, lagano smo priveli kraju rad na jednom novom - starom izdanju, koje se konceptualno izdvaja od svih naših dosadašnjih, što žanrovski, što po formatu... iznenadno su se poklopile kockice, a sam proces pripreme knjige trajao je (za naš lični ukus) predugo, ali smo vrlo brzo zaključili da samo tako možemo pred čitaoce izneti ovaj legendarni serijal. 

GENIJALNI DŽONI LOGAN PONOVO NA NAŠIM PROSTORIMA 

Pripremajući se za ovaj projekat, iščitali smo svih 20-ak (nasumičnih) Vjesnikovih sveščica i jednoglasno odlučili da će za potrebe urnebesnog prevoda, ali i adaptaciju istog (jer za ovaj serijal i ne može da bude drugačije...) glavni "okrivljeni" postati sjajni Vlada Tadić, a kako to izgleda u njegovoj interpretaciji imaćete prilike jako brzo da vidite, najpre kroz tizere, a zatim i na papiru... 

Izdanje će (prepoznatljivo za nas) biti trobroj, sadržaće prve tri epizode serijala, sa sve tri originalne korice unutra, koje će, pošto su dvostrane, takve i biti (duple), a radićemo ga na žućkastom voluminoznom papiru i u formatu Vjesnikovog Alana Forda, da bi i nostalgična nota bila u potpunosti ispoštovana.

NASTAVIĆE SE...


Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio