четвртак, 24. јун 2021.

ČK PREDSTAVLJA - Život i smrt Konana

 


Format 15,8 x 24 cm
Povez Tvrd
Broj strana 288
Štampa Kolor

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:

Posle više godina, stripski „Konan“ se vratio u okrilje Marvela, izdavačke kuće u kojoj je stekao najveću slavu. Marvelovi autori opet su bili na visini zadatka!

Iz vremena drevnog stiže nam Konan Simerijanac, crnokosi, mrkooki pljackaš i ubica, sa mačem u ruci i prepun melanholije, ali i veselja, kako bi svojim sandalama gazio po draguljima optočenim prestolima Zemlje...

Njegova putovanja su ga vodila do samih rubova poznatog sveta, od njegovog rođenja u brdima Simerije, pa do njegovog kraljevstva Akvilonije, a snaga i veština omogućavale su mu da se probija kroz život jednako koliko su i privlačile sile smrti!
Malo koja od tih sila je, međutim, ubojitija od Grimizne Veštice, sledbenice boga smrti Razazela, s kojom će, u ovoj epskoj priči koja se proteže kroz vreme, Konan ući u sukob koji će mu zauvek promeniti sudbinu...

„Konan se vratio i bolji je nego ikad pre.“ – AIPT!

„Crtež je prelep, neodoljiv i brutalan.“ – GWW

„ŽIVOT I SMRT KONANA“ na Letećem je startu u okviru LETNJE STRIPOMANIJE ČAROBNE KNJIGE u striparnicama „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu i TC „Kalča“ u Nišu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu po ceni od 1.470 dinara, od srede, 30. juna, do subote, 3. jula 2021. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.650 dinara, a u ostalim knjižarama 2.199 dinara.


Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio