четвртак, 24. јун 2021.

ČK PREDSTAVLJA - Tornjevi Boa-Morija 1

 


Format 20,8 x 29,7 cm
Povez Tvrd
Broj strana 144
Štampa Kolor
Serijal STARI KONTINENT

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:

Pred vama je prvi od pet tomova kompletnog serijala, koji sadrži 16 albuma, u koje će biti uključena i najnovija Hermanova priča.

Časni vitez Emar od Boa-Morija postavio je pred sebe nemoguć zadatak – da jednog dana opet ugleda tornjeve svog zamka Boa-Morija, iz kog je proteran, i potpuno je posvećen tom cilju. Ta odluka će ga osuditi na dugo putovanje, pravo srednjovekovno lutanje širom Evrope, pa sve do palestinske zemlje.

Tokom putešestvija susretaće se sa mnogim iskušenjima i izazovima. Steći će uvid u najveću ljudsku bedu i bol, ali i doživeti prelepa prijateljstva i ljubavi. Ipak, ma šta ga u njegovom napredovanju snašlo, neće izgubiti veru da će jednog dana povratiti svoj posed i vratiti se svom poreklu. Avantura ga, pritom, ni u jednom času neće zaobići...

U ovom Hermanovom remek-delu istorijskog stripa, koje stoji rame uz rame sa slavnim Džeremajom, do izražaja dolazi puna raskoš pripovedačkog i crtačkog talenta ovog franko-belgijskog umetnika, dok sa virtuoznom preciznošću pred očima čitalaca rekreira evropski srednji vek, pun prašine i krvi, surovosti i lepote.

„TORNJEVI BOA-MORIJA“ 1 na Letećem je startu u okviru LETNJE STRIPOMANIJE ČAROBNE KNJIGE u striparnicama „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu i TC „Kalča“ u Nišu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu po ceni od 1.340 dinara, od petka, 25. juna, do subote, 3. jula 2021. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.500 dinara, a u ostalim knjižarama 1.999 dinara.


Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio