четвртак, 24. јун 2021.

ČK PREDSTAVLJA - Jupiterovo nasleđe 1 i 2

 


Format 15,8 x 24 cm
Povez Tvrd
Broj strana 296
Štampa Kolor
Serijal NOVI SVET

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:


Format 15,8 x 24 cm
Povez Tvrd
Broj strana 256
Štampa Kolor
Serijal NOVI SVET

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:

Čak su i vaši heroji ipak samo ljudi.

Dvotomno izdanje kompletnog Milarovog serijala JUPITEROVO NASLEĐE, u čijem je prvom tomu uvodni deo „Jupiterov kružok“, a u drugom glavni serijal „Jupiterovo nasleđe“.

Najslavniji američki superheroji iz sredine prošlog veka kao da su imali sve – bili su slavni, bogati, obožavani – ali ispod te blistave površine tinja napetost, preteći da istera na površinu tajne koje leže zakopane duboko u njihovim životima. Svakodnevno, oni se smelo suočavaju sa kosmičkim pretnjama epskih razmera, dok privatno biju bitke sa skandalima iza zatvorenih vrata. Iako su supermoćni, njihovi problemi su isti kao naši, sasvim ljudski, i dok pritisak na te superselebritije postaje sve veći, jedan od članova tima odlazi da se priključi društvenim nemirima i političkim potresima u Americi iz šezdesetih...

„JUPITEROVO NASLEĐE“ 1 i 2 na Letećem su startu u okviru LETNJE STRIPOMANIJE ČAROBNE KNJIGE u striparnicama „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu i TC „Kalča“ u Nišu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu po ceni od 1.470 dinara za prvi i 1.340 dinara za drugi tom, od petka, 25. juna, do subote, 3. jula 2021. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.650 dinara za prvi i 1.500 dinara za drugi tom, a u ostalim knjižarama 2.199 dinara za prvi i 1.999 dinara za drugi tom.



Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio