четвртак, 24. јун 2021.

ČK PREDSTAVLJA - Logan

 


Format 15,8 x 24 cm
Povez Tvrd
Broj strana 112
Štampa Kolor
Junak Vulverin

PRELISTAJTE OVO IZDANJE:

LOGAN

„Ovde… Ovde sam postao čovek.“

Pošto mu se vratilo sećanje, Vulverin se vraća u Japan, gde su njega i američkog vojnika po imenu Voren držali kao zarobljenike tokom Drugog svetskog rata. Vulverin se sada mora suočiti sa duhovima prošlosti i iznova proživeti trenutak koji ga je načinio čovekom – trenutak ljubavi i strasti, smrti i uništenja…

ULTIMATE X-MEN #41

Istinsko remek-delo kratke forme. Priča posle koje ćete o Vulverinu razmišljati na sasvim drugi način. Dečak na ulasku u pubertet otkriva mutantsku moć posebne vrste, koja ga čini zastrašujuće opasnim za ljude u njegovoj okolini. Vulverin jedini može rešiti problem koji je nastao.

„LOGAN“ na Letećem je startu u okviru LETNJE STRIPOMANIJE ČAROBNE KNJIGE u striparnicama „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu i TC „Kalča“ u Nišu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu po ceni od 870 dinara, od petka, 25. juna, do subote, 3. jula 2021. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.000 dinara, a u ostalim knjižarama 1.299 dinara.


Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio