уторак, 15. јун 2021.

Golconda nastavlja sa najavama :)

 



GOLKONDA NAJAVLJUJE

Što se tiče BD izdanja, mnogi pregovori još uvek traju, predugi su, za potpisivanje u prvoj polovini godine "posrećilo nam se" da (konačno) obezbedimo prava za kompletnog Duranga (koji, na žalost žestoko kasni upravo zbog toga, ali će svakako biti ispoštovana odluka da do kraja godine izađu integrali 2 i 3). Za saradnju se kao najozbiljniji pokazao Le Lombard sa kojima smo zaključili ugovor i obezbedili prava (ali i materijale) za legendarne (opet, vestern) serijale koje potpisuje autor koga zbog njegovog specifičnog stila crtanja, ali i pripovedanja, ne treba posebno predstavljati: fenomenalni Klod de Ribopjer, svima poznatiji pod umetničkim imenom - DERIB! 

Pogađate, verovatno, u pitanju su njegova najbolja dela: Badi Longvej i Jakari, čiji integrali će se odlično uklopiti u našu ediciju Stara škola! O Badiju ne bismo pričali mnogo, o njemu svaki stripadžija koji drži do sebe već poprilično zna, ali Jakari je sjajan serijal u kome podjednako uživaju i deca i odrasli, pravo je čudo da do sada na ovim prostorima nikad i nigde nije objavljena niti jedna epizoda ovog stripa. Na televiziji se već dugo emituju mnogobrojne sezone crtane serije, a nedavno je i potpuno nov dugometražni film doživeo svoju bioskopsku premijeru i u našim bioskopima! 

I jedan i drugi junak kod nas će biti objavljeni u integralima sa po 4 epizode stripa i kompletnim dostupnim dodatnim materijalima, kojih ima baš obilje, a plan je da bude barem po dva integrala do kraja godine!

"Onako usput" pala su potpisivanja i za još neke (odlične) naslove koji će svoje mesto naći u ediciji Kist, ali o njima i o svemu ostalom, uskoro...

U narednim danima podelićemo sa vama delove radnih materijala, neke vrhunske kadrove, nadamo se da ćemo neke od njih prebaciti i na postere za pretplatnike, videćemo već... Uglavnom, pred Golkondom je jedno poprilično radno leto, ali, već se sada vidi, i jesen...

Toliko od nas za danas,
Puno pozdrava iz Golkonde!!


Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio