недеља, 24. фебруар 2019.

Sherlock Holmes & Vremenski putnici 1 i 2

Sherlock Holmes & Vremenski putnici treći je diptih legendarnog detektiva, a album kojim započinje ova nova pustolovina koju potpisuju naši stari prijatelji Sylvain Cordurié (scenarij) i Vladimir Krstić - Laci (crtež) nosi naslov “Rešetka”. 

Što se same radnje tiče, “Vremenski putnici smješteni su u siječanj 1894., a to znači da je prošlo osamnaest mjeseci od Sherlockove pobjede nad Jamesom Moriartyjem i Taherom Emarom nakon koje Holmes živi povučeno i vodi skromnu knjižaru u srcu Londona. Taj novi život savršeno mu odgovara, no kraljica Viktorija neočekivano se susreće s jednim problemom te traži od njega da joj pomogne. Holmes prihvaća zadatak, a istraga koja će uslijediti zauvijek će promijeniti njegovu viziju svijeta.

Na kraju, još samo podatak da će “Rešetka” u promotivnom razdoblju koje traje prva dva mjeseca koštati 96 kuna, a potom standardnih 120 HRK.





Zajedno s “Rešetkom”, prvim dijelom diptiha Sherlock Holmes & Vremenski putnici, u ovoj novoj turi objavit ćemo i drugi album - “Fugit irreparabile tempus” - koji će zaokružiti cijelu priču, a autori su - naravno - isti kao i u prvom dijelu: Sylvain Cordurié i Vladimir Krstić - Laci.

Do trenutka kada ćete i sami imati priliku uvjeriti se kako završavaju sjajni “Vremenski putnici”, a sve s ciljem da ne izletimo s nekim spoilerom, samo još informacija da će i “Fugit irreparabile tempus” u promotivnom razdoblju koje traje prva dva mjeseca koštati 96 kuna, a potom standardnih 120 HRK.






Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio