петак, 20. септембар 2019.

H.Dž.Vels - Vremeplov




DRUGO IZDANJE REMEK-DELA

„VREMEPLOV“ na LETEĆEM STARTU po ceni od 400 dinara!

U laboratoriji genijalnog naučnika nastaje ljudski izum bez premca – mašina za putovanje kroz vreme. Nestrpljiv da oproba njene mogućnosti, naučnik se otiskuje u neizvesnu daleku budućnost. Dočekuje ga saznanje o neobičnoj sudbini ljudske civilizacije, čiji uzroci leže u našem dobu...

Kao prvo i možda najbolje delo o putovanju kroz vreme, „Vremeplov“ je uveo sve elemente koji su i danas nezaobilazni u vrhunskim delima koja obrađuju tu temu, ostavivši kasnijim autorima neobično malo prostora da je teorijski unaprede.
Ipak, „Vremeplov“ je mnogo više od izvrsne priče o putovanju kroz vreme – to je oštroumna i ozbiljna kritika društvenih procesa kroz koje prolazi naša civilizacija.

„VREMEPLOV“ je na Letećem startu u Klubu čitalaca „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu, Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu, po ceni od 400 dinara, od srede, 18. septembra, do subote, 21. septembra. Posle Letećeg starta, u našim klubovima čitalaca i na sajtu ovaj izvanredni roman možete kupiti s 20% popusta, a u ostalim knjižarama po ceni od 599 dinara.

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio