петак, 27. септембар 2019.

ČAROBNA KNJIGA PREDSTAVLJA - BESMRTNA GV. PESNICA

NAJBOLJE PRIČE O GVOZDENOJ PESNICI

„BESMRTNA GVOZDENA PESNICA 1–2“ na LETEĆEM STARTU I SALONU STRIPA po ceni od 1.340 dinara

Kompletan Brubejkerov i Frekšnov rad na Gvozdenoj Pesnici, koji je redefinisao tog superheroja.




Nakon što je u detinjstvu ostao siroče i odrastao u izgubljenom gradu K’un-Lunu, Danijel Rand se vratio u Ameriku kao mistični majstor borilačkih veština Gvozdena Pesnica – ali ni sve njegove kung-fu veštine ne mogu mu pomoći da nađe svoje mesto u savremenom svetu. Dok ga vlasti progone u ulozi Gvozdene Pesnice, a multimilijarderska korporacija koju je nasledio zadaje mu glavobolje kao Deniju Randu, mladi ratnik muku muči ne samo da se spase već i da pronađe sebe – a ta dvojaka potraga postaje još opasnija kada Deni sazna da viševekovna zaostavština Gvozdene Pesnice krije više tajni no što je mogao i da nasluti.





Spajajući brzu akciju vlastitog Kapetana Amerike s veštim poznavanjem priča o borilačkim veštinama, scenarista Ed Brubejker udružio se s mladim scenaristom u usponu Metom Frekšnom i crtačem Davidom Ahom kako bi nam ispričali sasvim novu priču o Gvozdenoj Pesnici – priču punu legendi i bajki, magije i avantura, koja se proteže vekovima unazad kroz istoriju.

„BESMRTNA GVOZDENA PESNICA 1–2“ je na Letećem startu u striparnici „Čarobna knjiga” u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford” na Novom Beogradu, na Salonu stripa u SKC-u, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books” u Novom Sadu i na našem sajtu, po ceni od 1.340 dinara, od četvrtka, 26. septembra, do nedelje, 29. septembra. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.500 dinara, a u ostalim knjižarama 1.999 dinara.

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio