недеља, 22. септембар 2019.

Čajna Mjevil - Grad ambasadora




UZBUDLJIV NAUČNOFANTASTIČNI ROMAN NAGRAĐIVANOG AUTORA ROMANA „GRAD I GRAD“ i „STANICA PERDIDO“ – ČAJNE MJEVILA

„GRAD AMBASADA“ na LETEĆEM STARTU po ceni od 740 dinara

„Mjevil je još jednom pokazao da je inteligentan koliko i originalan.“ – Gardijan

Grad Ambasada: grad pun protivrečnosti, na samom rubu poznatog univerzuma. Avis je imerserka, putnica kroz imer, more prostora i vremena koje leži u osnovi svakodnevice, i sad se vratila na rodnu planetu. Tu, na Arijeki, ljudi nisu jedina inteligentna rasa i Avis ostvaruje retku vezu s domorocima, tajnovitim Domaćinima – koji ne umeju da lažu. Samo su odabrani ljudski ambasadori kadri da govore Jezik i da povežu te dve zajednice. Ali nezamisliva pridošlica stigla je u Grad Ambasadu. Kad taj ambasador bude progovorio, sve će se promeniti.
Svet je na rubu katastrofe. Avis zna da jedina nada počiva u tome da se ona neposredno obrati vanzemaljskim Domaćinima... A to je nemoguće.

„GRAD AMBASADA“ je na Letećem startu u Klubu čitalaca „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu, Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu, po ceni od 740 dinara, od srede, 18. septembra, do subote, 21. septembra. Posle Letećeg starta, u našim klubovima čitalaca i na sajtu ovaj izvanredni roman možete kupiti s 20% popusta, a u ostalim knjižarama po ceni od 1.099 dinara.

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio