понедељак, 1. април 2019.

Zagor Libellus 64 i 65




Riječ je o 64. knjizi Gospodara Darkwooda, jednoj od onih koje bi se s punim pravom mogle nazvati legendarnima jer u njoj vas čeka kraj pustolovine s Jimmyjem Gitarom koja je započela u prošloj knjizi, a potom slijedi prvi dio nezaboravne Nolittine petodijelne sage s Hellingenom u glavnoj ulozi.

Naslovi epizoda koje vas čekaju u njoj su:

Crvena orhideja (Castelli & Nolitta / Donatelli & Ferri)
Hellingen (Nolitta / Ferri)
Zraka smrti (Nolitta / Ferri & Bignotti)

Izvorni talijanski brojevi ovih priča su 178, 179 i 180, u Italiji su premijerno objavljene u razdoblju između svibnja i srpnja 1980. godine.

Cijena 64. Zagorove knjige tijekom prva dva mjeseca iznosit će 172 kune, a potom ćete je moći kupiti za regularnih 215 HRK.





Naravno, i 65. Zagorova knjiga također će biti u našoj novoj turi, naslov joj je “Teror šestog planeta”, a zajedno s onom prethodnom, 64. po redu, zaokružit će legendarnu petodijelnu pustolovinu s Hellingenom i Akkroncima, inače zadnju koju je nenadmašni Sergio Bonelli napisao za Zagora u redovnom serijalu.

Evo i popisa epizoda koje vas čekaju u ovoj knjizi:

Teror šestog planeta (Nolitta / Ferri & Bignotti)
Bezvremenska magija (Nolitta / Ferri & Bignotti)
Izazivač (Pezzin / Gamba)

Jasno, riječ je o originalnim brojevima 181, 182 i 183 Gospodara Darkwooda koji su u Italiji premijerno objavljeni u razdoblju između kolovoza i listopada 1980. godine, a kao i obično, cijena 65. Zagorove knjige tijekom prva dva mjeseca iznosit će 172 kune dok ćete je potom moći kupiti za regularnih 215 kn.

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio