понедељак, 8. април 2019.

U Poletu promocija Ognjanovićeve knjige ”Kult Gula”




U ponedeljak 08. aprila 2019. (19h) u kafe galeriji Polet (Cetinjska 15, Beograd) održaće se premijerno predstavljanje knjige Kult Gula: Prvih 10 godina dr Dejana Ognjanovića. Razgovor sa autorom vodiće Ana Marija Grbić.

Kult Gula predstavlja zbirku odabranih Ognjanovićevih autorskih tekstova o hororu u književnosti i filmu, izvorno objavljenih na blogu Cult of Ghoul u periodu od 2009. do 2019. godine. Knjiga ima 500 stranica a 60 zastupljenih tekstova razvrstano je u poglavlja: Liste i izbori, Skrajnuti horori, Skrajnuti nehorori, Mejnstrim horori, Mejnstrim nehorori, Treš, Chetnixploitation, TV serije, Dokumentarci, Festivalski izveštaji, Strana horor književnost, Domaća fanta-horor književnost, Tirade.

Pored odabranih tekstova, u knjizi se nalaze još fotografije, ilustracije i predgovor pod nazivom „Čemu sve ovo“. Korice je dizajnirala Tijana Jevtić, a za unutrašnji dizajn zaslužan je David Tankosić.

Tvrdokoričeno izdanje Kult Gula štampano je u tiražu od 500 primeraka. Cena po kojoj će posetioci promocije moći da nabave knjigu je 900 dinara.

Ostali zainteresovani, naručivanje knjige mogu da izvrše putem e-mail adrese: dogstar666@yahoo.com.


Tekst i fotografija preuzete sa sajta art-anima.com

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio