уторак, 23. април 2019.

ČAROBNA KNJIGA PREDSTAVLJA - SKRIVENO LICE

RIZNICA BONELLI OMNIBUS
SKRIVENO LICE 1

NA LETEĆEM STARTU OD 22. DO 25. APRILA PO CENI OD 1.340 DINARA!

Od autora čuvenog serijala Magični vetar stiže PRVA od TRI knjige, a u njoj vas čeka prvih PET uzbudljivih priča.

1. Pustinjski razbojnici
2. Banditi
3. Ljubav i smrt
4. Amba Alagi
5. Tvrđava 

Format A5, 492 strane, crno-beli strip + naslovne epizoda u boji!





Ovo izvanredno Bonelijevo stripsko ostvarenje smešteno je delom u Italiju (Rim), delom u Afriku s kraja devetnaestog veka, za vreme italijansko-abisinskog rata. Tokom jednog od najkrvavijih i najkontroverznijih poglavlja u italijanskoj istoriji, sudbine mladog računovođe Uga Pastorea, konjičkog oficira Vitorija de Čezarija, imućne ali emocionalno krhke Matilde Sereni i velikog broja drugih likova, od kojih su neki zaista postojali, prepliću se jedne s drugima, ali i s tajanstvenim Skrivenim Licem, islamskim ratnikom i prorokom čiji lik prekriva srebrna maska...

Tvorac ovog serijala, multimedijalni talenat Đanfranko Manfredi, po obrazovanju je filozof, ali se u mladosti uspešno bavio muzikom, književnošću, pisanjem scenarija za filmove i serije, kao i glumom.
Ne propustite jedinstvenu priliku da nabavite svoj primerak s popustom od 33%! 

„Skriveno Lice 1“ biće na Letećem startu od 22. do 25. aprila u striparnici „Čarobna knjiga” u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford” na Novom Beogradu, Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books” u Novom Sadu i na našem sajtu po ceni od 1.340 dinara. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.500 dinara, dok će u ostalim knjižarama knjiga koštati 1.999 dinara.

Нема коментара:

Постави коментар

Maxi Tex #22

  Scenario: Nizzi Claudio Crtež: Alessandrini Giancarlo Naslovnica: Villa Claudio